Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

de første kærester på månen

De første kærester på månen er det femtende studiealbum af den danske popgruppe tv2. TV-2 Single 2005 1 songs.

Tv2 De Forste Kaerester Pa Manen Dba Dk Kob Og Salg Af Nyt Og Brugt
Tv2 De Forste Kaerester Pa Manen Dba Dk Kob Og Salg Af Nyt Og Brugt

Jeg troede vi skulle væreåååh uhh åhhh.

. Listen free to Tv-2 De Første Kærester På Månen Sporløs De Første Kærester På Månen and more. Uendelig fred og kærlighed. Tv-2 - Der Går Min Klasselærer Warner Music Denmark 278K views 13 years ago De Første Kærester På Månen tv-2 15K. Suscripción disponible desde 425900mes.

De første kærester på månen Jeg troede vi skulle være åhh uhh åhh de første kærester på månen Solen drejer os tilbage til dér hvor alting starter om igen Og nu vi landet her vi har hvad. De første kærester på månen. De Første Kærester På Månen 1 339 October 21 2005 1 Song 4 Minutes 2005 The copyright in this sound recording is owned by Parlophone Music Denmark AS Music Videos De Første. De Første Kærester På Månen Album.

De første kærester på månen. Also discover the danceability energy liveness instrumentalness happiness and more musical analysis points. Ellemann var til Louis Armstrong og What a Wonderful World Pape til Gnags og Mr. Og jeg der var så klog.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Religiøs reference indikerer en kærlighed hinsides dødelige. English 1 2 more English translation A A The First Couple On The Moon. Indefor på intersiv og første gang på Odense Universitetshospital Nyhederne.

November 2005 på EMI og gruppens eget selskab Pladeselskabet Have a. Uopnåelige symbol på kærlighed. Escuche de forma ilimitada o descargue de forma permanente el título De Første Kærester På Månen por Tv-2 en calidad Hi-Res en Qobuz. Stream De Første Kærester På Månen - Cover by Cover Club on desktop and mobile.

Find album reviews track lists credits awards and more at AllMusic. Jeg troede vi skulle være. Det blev udgivet den 7. Find the key and tempo for De første kærester på månen By TV-2.

View credits reviews tracks and shop for the 2005 CD release of De Første Kærester På Månen on Discogs. Mette Frederiksen valgte TV2 der også er et af mine yndlingsbands og nummeret De. Det blev udgivet den 7. Verse G Og jeg der var så klog B7 Jeg troede fuldt og fast Em D C At vi ku gå på vandet G B7 Men vores drejebog blev skrevet i alt hast Em D C Det ene ord tog det andet Chorus G B7.

Discover more music concerts videos and pictures with the. Vers G Og jeg der var så ung B Jeg troede vi skulle være Em D C De første kærester på månen G Men vores himmelrum B Var lige nu og her Em GD C Så vi holdte bare verden gående. Music video by Tv-2 performing De Første Kærester På Månen. Naivitet alt kan opnås.

November 2005 på EMI og gruppens eget selskab Pladeselskabet Have a. De Første Kærester På Månen Translations. De første kærester på månen er det femtende studiealbum af den danske popgruppe tv2. De første kærester på månen Men vores himmelrum var lige nu og her så vi holdt bare verden gående Jeg troede vi skulle være de første kærester på månen Jeg troede vi skulle være åh.

Discover De Første Kærester På Månen by TV-2 released in 2005. Jeg troede fuldt og fast. De første kærester på månen Vers 2 Og jeg der var så klog Jeg troede fuldt og fast At vi ku gå på vandet Men vores drejebog Blev skrevet i al hast Det ene ord tog det andet Omkvæd Jeg. Listen to De Første Kærester På Månen on Spotify.

Troede vi sku være de første kærester på månen Jeg troede vi sku være Jeg troede vi sku være sammen til vi blev millonærer Til jeg skrev et hit yeah Troede vi sku være de første. X-Factor 2011 DK Babou - De første Kærester på Månen Live Show 3 Irishpottery. Play over 265 million tracks for free on SoundCloud.

De Forste Kaerester Pa Manen Tv 2 Getsongbpm
De Forste Kaerester Pa Manen Tv 2 Getsongbpm
Tv 2 Diskografi
Tv 2 Diskografi
Tv 2 Synger Om Ghettoer Integration Og Yahya Hassan Pa Nyt Samfundskritisk Album Musik Dr
Tv 2 Synger Om Ghettoer Integration Og Yahya Hassan Pa Nyt Samfundskritisk Album Musik Dr
Hvem Vil Danse Denne Nat Sangtekster
Hvem Vil Danse Denne Nat Sangtekster
De Forste Kaerester Pa Manen Uke Tab By Tv2 Ukulele Tabs
De Forste Kaerester Pa Manen Uke Tab By Tv2 Ukulele Tabs

Posting Komentar untuk "de første kærester på månen"