Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hond met blauwe tong

Monterey Park CA is where Mei Tong lives today. Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest.

De Hond Met De Blauwe Tong Jan Vermeulen Book Cover Design Vintage Book Covers Book Design
De Hond Met De Blauwe Tong Jan Vermeulen Book Cover Design Vintage Book Covers Book Design

De hond met de blauwe tong by Jan Wolkers 1964 J.

. Van deze honden zijn de Chow chow en de Shar pei de enige met een compleet blauwe tong. Het leek mij juist daarom aardig om eens een boek van Jan Wolkers te lezen. Bij de Shar Pei en de Chow Chow is de mutatie echter. Onder andere de shar-pei heeft ook een blauwe tong.

James Mee - Siong Tong in Alhambra CA Photos Reviews Based in Alhambra ranks in the top 32 of licensed contractors in California. It looks like youre offline. Hond met blauwe tong Lichtobject staand 140x60x60cm gejut hout plastic bot rubber Gepost door Maria Roelofsen op 1337. Deze Chinese hond met de blauwe tong is overigens niet de enige in zijn soort.

Daarnaast komt de blauwe tong ook voor bij andere dieren die er niet meteen een evolutionair voordeel uit putten. Dit e-mailen Dit bloggen. Ze staan bekend om hun uitgesproken donkere tong. De bekendste honden met een blauwe tong zijn de Chow-Chow en de Sharpei.

Het gaat dan bijvoorbeeld om de. Mei also answers to Mei W Tong and Mei Wai Tong and perhaps a couple of other names. Michael Juenwah Tong 40. Meulenhoff 1964 edition in Dutch - 1.

De Chow Chow is een hond die het meest bekend is om zijn blauwe tong. Deze enorme puppy s hebben zelden blauwe tongen maar ze zijn vatbaar voor donkere vlekken of vlekken. Bij honden die worden geboren met een blauwe tong of blauwe vlekken op de tong gaat het om een goedaardige verkleuring door verhoogde aanmaak van pigment melanine door een genetische mutatie. Enkele hondensoorten hebben blauwe vlekken op de tong en weer anderen hebben donkerblauwe vlekken op de tong waardoor het blauw lijkt te zijn.

Het gaat eveneens om een Chinese hond met een blauwe tong. Dit is een ander ras dat waarschijnlijk afstamt van Tibetaanse wolven dus het is de moeite waard om je af te. Deze vlekken hebben ook de neiging om op te vallen omdat hun tong ongeveer zo groot is als een kleine hond. Resides in Walnut Creek CA.

Meis personal network of family friends associates neighbors include Alan Tong Theresa Poon Eddie Tong Heng Wong and Shixuan Xu. Lived In Los Angeles CA. De Chow Chow is een Chinees hondenras. Het bestaat al 2000 jaar.

Related To Jennifer Tong Elaine Tong. Čeština cs Deutsch de English en Español es. Chow Chow hond met blauwe tong. Ook staat Jan Wolkers bekend als baanbrekend en grensverleggend.

Hij schuwt geen enkel taboe. De chowchow heeft van nature een blauwe tong. Mei is now married. Refine Your Search Results.

In de meeste gevallen is de mutatie niet dominant en is de blauwe tongkleur dus een uitzondering. Bij sommige Chowchows komen ook een paarse of zwarte tong voor. Zowel de Shar Pei als de Chow Chow zouden een gemeenschappelijke bloedlijn hebben. De hond met de blauwe tong by Jan Wolkers 1973 Meulenhoff edition in Dutch.

17 results - Michael Tong may also have lived outside of Los Angeles such as Dublin San Mateo and 2 other cities in California. De schrijver van de hond met de blauwe tong geniet grote bekendheid in Nederland. Zijn werk is erkend als belangrijke en invloedrijke literatuur. Bij dit ras is het normaal dat de tong en het tandvlees een blauwe kleur hebben.

Untitled Chow Chow Pets Brown Bear
Untitled Chow Chow Pets Brown Bear
Richting Lac Le Man Animals Dogs
Richting Lac Le Man Animals Dogs
Pick A Puppy And We Ll Give You A Boyfriend Puppies Puppy Cuddles Puppy Safe
Pick A Puppy And We Ll Give You A Boyfriend Puppies Puppy Cuddles Puppy Safe
My Australian Red Heeler With His Chicken Blue Heeler Dogs Australian Cattle Dog Red Austrailian Cattle Dog
My Australian Red Heeler With His Chicken Blue Heeler Dogs Australian Cattle Dog Red Austrailian Cattle Dog
Pin Van Sharonella Op Sharpei Lizzy
Pin Van Sharonella Op Sharpei Lizzy

Posting Komentar untuk "hond met blauwe tong"